Debiteurinformatie boekingsregels
  Menu - Financieel - Debiteuren - Informatie - Debiteurinformatie - - [Enter] op (openstaande) post

Mogelijkheden
  • Knop [Kopiefactuur]
    Deze optie is alleen beschikbaar in het factuurregister
  • In dit scherm kunt u per factuur (openstaand of reeds voldaan) de onderliggende boekingsregels raadplegen
  • Dit scherm wordt alleen getoond als u in het scherm Informatie Debiteur - tabblad Openstaande posten op de knop [Regels] hebt geklikt.
  • In dit scherm zullen de boekingsregels getoond worden die verbonden zijn aan de geselecteerde factuur. Dit zou één regel (de opboeking van de factuur) kunnen zijn, maar er kunnen ook enkele deelbetalingen plaatsgevonden hebben. U krijgt in elk geval volledig inzicht in de mutaties die plaatsgevonden hebben.
  • Doorstarten naar programma Boeken
    Als u alle details van een bepaalde boekingsregel wilt raadplegen of de inhoud van de regel wilt wijzigen, dan kunt u dit doen door de regel te selecteren en daarna [Enter] te toetsen.