Downloaden en e-mailen van betalingenbestand - Betalingen uitschrijven
  Menu - Financieel - Bankieren - Betalingen uitschrijven - Klik op [Toon de te betalen posten] - Klik op [Uitschrijven] - Klik op de knop [Uitschrijven]

Mogelijkheden
  • Het aangemaakte betalingenbestand downloaden naar uw computer, zodat u het bestand kunt opslaan op de harde schijf van uw PC.
  • Het aangemaakte betalingenbestand e-mailen. Gebruik deze optie bijvoorbeeld om het betalingenbestand te versturen naar de medewerker, die met de telebankiersoftware van uw bank werkt.
  • Betaalbestand en applicatie van de bank
    Het bestand kan worden geïmporteerd binnen de applicatie van de bank. Raadpleeg de documentatie van uw bank hoe dit moet worden gedaan. Vergeet niet om de betaalopdracht via de authenticatie door de bank uit te laten voeren.
  • NB: Voor IBAN's met een bankkoppeling ( ING, Rabobank ) kan de betalingsopdracht direct bij de bank worden afgeleverd door KING Finance. De opdracht is binnen de applicatie van de bank zichtbaar, maar moet nog wel worden geauthenticeerd.

Betalingen uitschrijven
Rabobank
  • [Verstuur betaalopdracht(en) naar Rabobank]
    Deze knop is alleen beschikbaar voor een Rabo bankrekening waarbij een Rabobank koppeling is vastgelegd
    Druk op deze knop om het betalingbestand rechtstreeks naar de Rabobank te sturen. U kunt direct de betalingen raadplegen in Rabobank Internetbankieren Pro.
Optioneel
  • Klik hier om het betalingenbestand te downloaden
    Klik hier om het betalingenbestand van de KING Finance Server naar uw eigen PC te downloaden, zodat u het bestand aanbieden aan de software of website van uw bank. Het betalingenbestand wordt gedownload volgens de instellingen van uw internet browser. Vaak wordt het bestand dan in de standaard map "Downloads" geplaatst op uw PC. Als de browser instellingen gewijzigd zijn kan dat een andere map zijn.

Let op: Controleer in uw bankprogrammatuur of er eisen aan de bestandsnaam worden gesteld.
  • E-mail
    U kunt het betalingenbestand ook direct e-mailen naar een zelf op te geven e-mailadres.
  • Knop [Versturen]
    Klik op de knop [Versturen] om het betalingenbestand te e-mailen naar het ingevulde e-mailadres.
  • Knop [Sluiten]
    Klik op de knop [Sluiten] om dit scherm te sluiten.