Aanmeldingen voor KING Finance verwerken
  Menu - Beheer - Gebruikersbeheer - Gebruikersbeheer - [Aanmeldingen]

Aanmeldingen
  • Wat zie ik in dit scherm?
    In dit scherm bevinden zich de gegevens van klanten en/of medewerkers, die zich via uw website hebben aangemeld voor KING Finance. Alle bijbehorende gegevens, die de gebruiker heeft ingevuld op de website, zullen automatisch worden ingevuld in de volgende schermen als u van de aanmelding een nieuwe gebruiker gaat maken in iMUIS/ KING Finance.

• Aanmelding verwerken
    Druk op [Aanmelding verwerken] achter een gebruikersnaam om een KING Finance account aan te maken voor de gebruiker.
  • Aanmelding verwijderen
    Om een aanmelding te verwijderen zet u een vinkje voor de betreffende gebruiker en drukt u op [Verwijder aanmeldingen] of toetst u [Ctrl+D].
  • Alle aanmeldingen verwijderen
    Zet een vinkje in de kolomkop naast de kop "Gebruikersnaam". Hiermee worden alle gebruikers in dit scherm aangevinkt. Druk vervolgens op [Verwijder aanmeldingen] of toets [Ctrl+D].
  • Geen aanmeldingen
    Als er op dit moment geen onverwerkte aanmeldingen zijn, dan zal KING Finance daarvan melding maken.

Ik zoek een ander onderdeel van Gebruikersbeheer