Activeren van KING Finance gebruikers
  Menu - Beheer - Gebruikersbeheer - Gebruikersbeheer - [Te activeren]

Te activeren
  • Wat zie ik in dit scherm?
    In dit scherm ziet u een overzicht van gebruikers, die nog geen inloggegevens hebben ontvangen, maar daar wel recht op hebben. Alle overige administratieve handelingen zijn verricht voor deze gebruikers. Vanuit dit scherm kunt u de inloggegevens naar de betreffende gebruikers toesturen.
  • Gebruiker activeren
    Druk op de knop [Gebruiker activeren] om het scherm Gebruikersdetails - Abonnement te openen met de gegevens van de geselecteerde gebruiker. Vanuit dat scherm kunt u de inloggegevens versturen naar de gebruiker.
  • Te activeren gebruiker verwijderen
    Om een gebruiker te verwijderen zet u een vinkje voor de betreffende gebruikersnaam en drukt u op [Verwijder aanmeldingen] of toetst u [Ctrl+D].
  • Alle te activeren gebruikers verwijderen
    Zet een vinkje in de kolomkop naast de kop "Gebruikersnaam". Hiermee worden alle gebruikers in dit scherm aangevinkt. Druk vervolgens op [Verwijder aanmeldingen] of toets [Ctrl+D].
  • Geen gebruikers om te activeren
    Als er op dit moment geen gebruikers zijn die geactiveerd kunnen worden, dan zal KING Finance daarvan melding maken.
Meer informatie
  • Wanneer kan een gebruiker geactiveerd worden?
    Gebruikers kunnen pas geactiveerd worden als aan alle voorwaarden voor toegang tot KING Finance is voldaan:
    • De NAW-gegevens van de gebruiker moeten zijn vastgelegd.
    • De gebruiker moet toegang hebben gekregen tot zijn administratie(s) in iMUIS Gebruikersbeheer.
    • De order-/incassobevestiging moet getekend ontvangen zijn door KING Software.
    • De gebruiker moet door KING Software zijn vrijgegeven.

Op dat moment wordt de gebruiker zichtbaar in het overzicht van "te activeren gebruikers" en kunnen de inloggegevens naar de gebruiker verzonden worden door de accountant/systeembeheerder.

• Gebruikers die wel zijn aangemaakt in iMUIS op de server, maar nog niet geregistreerd voor KING Finance
    Deze gebruikers hebben allemaal toegang tot de demoversie van KING Finance. Ze kunnen met hun iMUIS gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op KING Finance. De beperking van de demoversie voor bestaande iMUIS gebruikers is het aantal boekingsregels of urenboekingsregels dat kan worden ingevoerd.
    Klik op een gebruikersnaam om te beginnen met het aanmaken van een account voor KING Finance voor de iMUIS gebruiker. Na registratie kan de iMUIS gebruiker zonder beperking werken in KING Finance.

Ik zoek een ander onderdeel van Gebruikersbeheer