Bericht versturen naar ingelogde gebruiker
  Menu - Beheer - Gebruikersbeheer - Gebruikersbeheer - [Stuur een bericht]

Stuur een bericht
  • Wat zie ik in dit scherm?
    In dit scherm wordt een overzicht getoond van de op dit moment ingelogde gebruikers. Alleen naar deze gebruikers kan een kort tekstbericht verstuurd worden, dat automatisch op hun scherm getoond zal worden.
  • Een bericht versturen naar ingelogde gebruikers kan handig zijn als het noodzakelijk is dat alle gebruikers uitloggen uit KING Finance, bijvoorbeeld als er systeemonderhoud moet plaatsvinden. Controleer in het hoofdscherm van Gebruikersbeheer (met status "Is ingelogd") of alle gebruikers uitgelogd zijn.

• Bericht versturen
    Vink de gebruikers aan voor wie het bericht bestemd is, voer de tekst van het bericht in en druk op [Versturen] of toets [Ctrl+S].
  • Bericht versturen aan alle ingelogde gebruikers
    Zet een vinkje in de kolomkop naast de kop "Gebruikersnaam". Hiermee worden alle gebruikers in dit scherm aangevinkt. Voer de tekst van het bericht in en druk op [Versturen] of toets [Ctrl+S].
  • Bericht niet versturen
    Druk op [Annuleren] om het bericht niet te versturen en dit scherm te sluiten. Een eventueel ingevulde tekst voor een bericht wordt verwijderd.
  • Geen ingelogde gebruikers
    Als er op dit moment geen ingelogde gebruikers zijn, dan zal KING Finance daarvan melding maken.

Ik zoek een ander onderdeel van Gebruikersbeheer