Gebruikers uitloggen
  Menu - Beheer - Gebruikersbeheer - Gebruikersbeheer - Log gebruikers uit

Log gebruikers uit
  • Wat zie ik in dit scherm?
    In dit scherm wordt een overzicht getoond van de op dit moment ingelogde gebruikers. Deze gebruikers kunnen vanuit dit scherm geforceerd uitgelogd worden.
  • Het (geforceerd) uitloggen van gebruikers dient u alleen te gebruiken als u hiervoor een goede reden heeft. U kunt deze optie bijvoorbeeld gebruiken als u van uw cliënt te horen krijgt dat hij/zij niet meer in kan loggen.

• Bericht
    Vul hier een bericht in dat wordt getoond op het scherm van de gebruiker(s) die worden uitgelogd.
    Let op: als u niets invult bij Bericht, dan worden er geen gebruikers uitgelogd.
  • Een gebruiker uitloggen
    Vink de gebruikers aan die uitgelogd moeten worden en druk op [Uitloggen] of toets [Ctrl+S].
  • Alle gebruikers uitloggen
    Zet een vinkje in de kolomkop naast de kop "Gebruikersnaam". Hiermee worden alle gebruikers in dit scherm aangevinkt. Druk op [Uitloggen] of toets [Ctrl+S] om alle gebruikers uit te loggen.
  • Gebruikers niet uitloggen
    Druk op [Annuleren] om de gebruikers niet uit te loggen en dit scherm te sluiten.
  • Geen ingelogde gebruikers
    Als er op dit moment geen ingelogde gebruikers zijn, dan zal KING Finance daarvan melding maken.

Ik zoek een ander onderdeel van Gebruikersbeheer